2011. július 1., péntek

Ellasti*Belly terhességi csíkok elleni kaviárkrém - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Ez a könnyű, gyorsan beszívódó harmincnál is többféle rugalmasságot fokozó esszenciális olajat és kivonatot tartalmaz. Gazdag karotinoidokban, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakban (pl. linolénsav), mangánban, valamint E, C, F, B1, B2, B6, B12, D és K vitaminokban. Serkenti a sejtek regenerálódását, a kollagén és az elasztin termelődését, ami rugalmassá, erőssé és feszessé teszi a bőrt, és megakadályozhatja a terhességi csíkok megjelenését, a hegek és ráncok kialakulását. A hatóanyagok különleges keveréke fokozza a sejtek hidratáltságát, gyógyítja és tonizálja a bőrt.
A kaviár kivonat nagyon gazdag vitaminokban, nyomelemekben (kobalt, réz, szilícium, cink), nukleinsavakban (tengeri DNS), foszfolipidekben, és fehérjékben. Ezek fokozzák a sejtek anyagcseréjét, és lassítják a degradációs folyamatokat. A vékony, vízvisszatartó réteg védi a bőrt a környezeti hatásoktól: UV sugaraktól, az időjárás hatásaitól, kiszáradástól, szennyeződésektől. A hatóanyagok bejutnak a bőr legmélyebb rétegeibe is, eközben hidratálják és táplálják a növekvő pocak bőrét. A kaviárkrém halványítja a hegeket és megakadályozza újabbak kialakulását. Császármetszésből származó hegekkel is csodát tesz! A krém nagyon sok antioxidánst is tartalmaz, amelyek szintén segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, fokozzák a kollagéntermelést. A Ganoderma kivonat szintén növeli a kollagén mennyiségét, feszesíti a bőrt, gyorsítja a sejtek cserélődését és fokozza hidratáltságukat, ezáltal halványítja a hegeket és a csíkokat. A citrusfélékből nyert esszenciális olajok keveréke kellemes illatot ad a krémnek, ami hangulatjavító és szorongásoldó. Nyugtató, szinte hipnotikus hatással az elmére, segít oldani a stresszt, és a feszültséget.
A Sweetsation Therapy termékek nem tartalmaznak: mesterséges illatanyagokat, színezékeket, parabéneket, ftalátokat, formaldehidet, kőolajszármazékokat, oxybenzone-t, PABA-t, SLS-t, SLES-t, retinolt.  Babaápolási és szépségápolási termékeink organikusak, természetesek, illatosak, és jó érzés őket használni. Biztonságosak anyukák és babák számára, és mindenki másnak is, aki egészségesebb megoldást keres bőre mindennapi ápolására.
Összetevők: tisztított víz, Organic Barbadensis Leaf Juice (aloe vera*), Organic Helianthus Annuus (napraforgó olaj*), Glyceryl Stearate, Kosher Vegetable Glycerin, Octyl Palmitate, Organic Cocos Nucifera (kókuszolaj), Theobroma Cacao (kakóvaj), Cetyl Alcohol, Potassium Stearate, Organic Beeswax, Organic Simmondsia Chinensis (jojobaolaj*), Citrus Burst Proprietary EO Blend (rózsaszín grépfrút olaj, citromolaj, lime olaj, kubeba olaj, mandarinolaj, narancsolaj), Carrot Seed Oil (Glycine Soja (szójabab) Oil és Daucus carota sativa (sárgarépa) Root Extract és tokoferol), Butyrospermum Parkii (sheavaj),   Triticum Vulgare (búzacsíraolaj), Cucurbita Pepo (tök) Seed Oil , Caviar Extract, Organic Ganoderma Lucidum (pecsétviaszgomba), Punica Granatum Linn (gránátalmamag olaj), Molaccana Seed (kukui dió olaj), Spirulina Extract, Calophyllum Tacamahaca (tamanuolaj), Organic Borago Officinalis (borágóolaj*), Organic Linum Usitatissimum (lenmagolaj*), Organic Oenothera Biennis (ligetszépeolaj*), Organic Rosa Canina (csipkebogyóolaj*), Rubus Idaeus (málna) Seed Oil, Grapefruit Seed Extract, Methylsulfonylmethane (MSM), Persea Gratissima (avokádóolaj), Panthenol (B5 vitamin), Allantoin, Organic Arnica Montana (hegyi árnika*), Organic Lavandula Angustifolia (levendula*), Organic Calendula Officinalis (körömvirág*), Organic Anthemis Nobilis (római kamilla*), Vitis Vinifera (szőlőmagolaj) Seed Oil, Macadamia Integrifolia (macadámdió olaj), Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ethyl Hexyl Glycerin.
*Organikus termesztésből származik



Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Az aukció vége: 2011-07-11 17:29
. Ellasti*Belly terhességi csíkok elleni kaviárkrém - Jelenlegi ára: 6 590 Ft